Rejtélyes Vacsora

Árak
Időpontfoglalás
Ajándékba adom

A forgatókönyv egyszerű: szervezz vacsorát és hívd meg a barátaidat. Öltsetek korhű ruhát, szóljon a zene – a rejtélyt mi biztosítjuk! Ha szereted a társasjátékokat, részt kell venned barátaiddal egy Rejtélyes Vacsorán is! Találjátok meg a hét tenger kincsét, derítsetek fel egy gyilkosságot - vagy kövessetek el egyet! Jelentkezzetek egy általunk szervezett nyitott eseményre és nyomozás közben ismerkedjetek össze jófej emberekkel, vagy kérjetek privát időpontot, saját eseményt (10 fő felett)!

Interaktívabb, mint a mozi!
Rövidebb, mint egy könyv!
Izgalmasabb, mint egy vacsora!

Egy kellemes étterem, két óra élmény, háromfogásos vacsora.

Válasszatok:
...helyszínt
...történetet

Helyszínek

Coffee With Sugar - '20-as évek Amerikája

CWSCím: Budapest, Örs vezér tere 24. Sugár Üzletközpont II. emelet Térképre vele!

Grancaffe Italian Corner - olasz elegancia

GrancaffeCím: Budapest, Dózsa György út 96. Térképre vele!

Vaskapu Panoráma Étterem - a város felett

Vaskapu ÉtteremCím: Esztergom, Vaskapui út vége, a hegy tetején Térképre vele!

Kitelepülés - az ország bármely pontjára

Vaskapu ÉtteremÉtterem? Otthon? Munkahely?
Bárhova el tudjuk vinni a programot és játékmesterünk lebonyolítja az estet!

Kitelepülési díj: útiköltség+ 400Ft×utazási órák. Az időpontfoglaló űrlap kitöltését követően tudunk pontos kitelepülési díjat kalkulálni. Budapesten és Esztergomon belül ingyenes!

Tovább a
történetekhez

Történetek

Választékunkat két kategóriába soroltuk

Szerepjáték Est: Egy éjszaka, amikor kibújsz a szürke hétköznapok súlya alól és magadra öltöd valaki más bőrét. Minden játékos eljátszik egyet az általunk kitalált karakterekből ( maffiavezér, szeszcsempész, háborús veterán, stb ). Vannak titkaid, céljaid, és feladataid ( megtudni valaki titkát, meggazdagodni, megtalálni a gyilkost, stb ), amiket saját tudásod szerint kell megoldanod, közben segítve/hátráltatva/manipulálva a többi résztvevőt. Olyan, mint egy színház – ti vagytok a szereplők, és a közönség is.

Logikai társasjáték: Kedveled a szabadulószobák izgalmát? Mit szólnál hozzá, hogy ha most nem kijutnotok kellene, hanem egy élvezetes vacsora közben nyomoznotok? Hangulatos légkört teremtünk, ahol csakis a környezetetekben elhelyezett nyomok alapján tudjátok megfejteni rejtélyünket. Itt nem szerepet játszotok el, hanem az asztaltársaságotokkal kell összedugnotok a fejeteket és figyelni a jeleket. A játékban kockadobás helyett, kreatív logikai feladatok helyes megfejtésével juttok előrébb - melyek többnyire újabb fejtörőhöz vezetnek.

Szesztilalom - Szerepjáték Est

Miután mindenki megérkezett, kezdetét veszi a játék és a vacsora, majd valaki holtan esik össze. Miért? …hogyan? ...ki tette? Kérdések töltik meg a feszültségtől megfagyott levegőt, melyekre a válaszokat nektek kell kinyomoznotok - illetve a valódi tettesnek elterelnie a gyanút szörnyű tettéről... Mellette mindenkinek megvannak saját titkai, küldetései... Ármány, titkok, leleplezések, nyomozás, krimi, vacsora...

Foglalás

Létszámkorlát: 10-16 fő (10 fő alatt jelentkezz egy általunk szervezett nyílt eseményre)
Játék menete: Kiosztjuk a mappákat, melyek tartalmazzák az utasításokat, feladataidat, titkaidat, céljaidat és az általad eljátszandó karakterről minden tudnivalót. Hagyunk kis időt, majd miután minden játékos bemutatkozott, bemutatta karakterét, a feladatok teljesítésével elkezdődik a Szerepjáték Est.

Gyilkosság Vacsorára - Logikai társasjáték

Szesztilalom, a '20-as, '30-as évek Amerikája. Gengszterek, maffiák, Don-ok... A vacsora során egy gyilkosság történik, és a Ti feladatotok, hogy felderítsétek. Fogásonként új nyomokra és bizonyítékra bukkantok, melyeket csak a többi asztaltársasággal egyeztetve, csapatoddal összedolgozva tudtok értelmezni, megfejteni.

Foglalás

Létszámkorlát: 10+ fő
Játék menete: Az első fogással érkezik az első nyom is, ami újabb és újabb feladatokhoz vezet. A játék végéig különböző feladványokon keresztül ki tudjátok szabadítani a zárak fogságában rejtőző bizonyítékokat, egy alvilági gyilkosság felderítéséhez.

Misztikus Kalóz Vacsora - Logikai társasjáték

Fejtsétek meg a titkos térképet és jussatok el az örök fiatalság forrásához! Tegyétek mindezt fogolyként, egy kalózhajó belsejéből, de legyetek nagyon óvatosak; Szirének, kráken, vagy Leviathán tengerén át vezet az utatok! A kincsesláda, melynek kinyitása a végső célotok, bármit rejthet - ha szeretnétek a játékélményen túl ajándékot is a csapatotoknak.

Foglalás

Létszámkorlát: 10+ fő
Megrendelő biztosítja (kitelepülés esetén): hanglejátszási lehetőség
Játék menete: A helyszínen elrejtünk nyomokat. Folyamatosan játszunk egy hanganyagot. Az előzőket használva, feladatokon keresztül képesek lesztek helyesen összeállítani a kincsestérkép részleteket, amik elvezetnek a megoldáshoz - egy kincses ládához.

Időpontfoglalás

Regisztrálj egy általunk szervezett eseményre... (10 fő alatt)
Ajándékkártyával és kuponnal is választható mindkét helyszínünk!

...vagy igényelj privát eseményt! (10 fő felett)